Monday, 19 November 2012

my 2nd exam......

assalamualaikum w.b.t.

baru selesai tiga paper for 2nd exam......... busy yer rasa minggu ni... x sempat nk letak kaki punn...baru2 ni masa time turn saya msak, hanya sempat rebus mee je utk mkn mlm hari tu...kesian kat roomate sye...:')
sory2 my roomate...nasibla dpat blik ngn kte..;) hhehe....  tp hari ni dah msak best2 untuk dye...tebus utk hari smlm... smpai licin ktaorg mkn hr ni...sebutir nasi pun x tinggal...maklumlah harga brg kt jordan dah naik skrg ni... setiap butir nasi tu amat berharga buat ktaorg... ;)

hr ahad baru2 ni paper fikr iktisod.... sgt berdebar sbb markah 1st exam x memuaskn pnn...so, 2nd exam ni msti kne tebus blikkk.....so, stdy puyer stdy smpai tdo lwat n bgun awal2 pg lg...puyela tkot nk hadapi paper ni....'=_= doa sgat hr tu Allah permudahkan segalanya....masa exam pun tiba, ktaorg diletakkn di tengah2 antara pljr arab agar diorg x meniru...owhhh, 1st time lalui peristiwa cmni... x berapa nk selesa jwb periksa sblah diorg...huhuu..keluar je dr kelas periksa tu, air mata ni terus meleleh tanpa henti.... ya Allah, aku x tahu aku jawab apa td,....rasa sedih yang amat sgt.... rasanya mcm dah stdy semua soalan tu.... knape x dpat jwb??? aku terus menangis tanpa henti di bawah bangunan kuliah syariah...besarnya ujian ni...mungkin dosaku masih byk smpai Allah hijab ketika mnjawab exam... thanks kpd roomate ku Syakilla Othman kerana setia memujukku ketika hati ini sedang lara.... ya Allah, mungkin Engkau mahukanku lbih byk berusaha dan sentiasa mengingatimu... mungkin ada hikmah di sebalik semua ini...:) esok result fikr iktisod akn keluar...muga Allah mmberiku kekuatan utk menghadapinya...ameen.... please doakan untukku my little sister...:') lusa last paper for 2nd exam... asalib bahas... may Allah help me..:)

by the way, hari ni satu pengalaman n kenangan baru tercipta dalam diri ini....:) turun je dari hostel nak pg jamiaah, udara sejuk terus menerpa diri ini... u want to know something?? suhu pg td mencecah 9 darjah celcius.....excited kottt..hehehe....bila bercakap je, keluar asap dari mulut.... something yang x pernah berlaku pd diri ini...:) kalau ada Afiq (my little brother) msti dia hepi sgttt....one day, i hope he will get this experience....:)


kabus dkt jamiah yarmouk...my little sis, tgokla nie..:)

No comments:

Post a Comment