Monday, 26 November 2012

cinta hatiku after Allah and Rasulullah.... :)

Rasulullah s.a.w. bersabda: "paling dekat denganku kedudukannya kelak pada hari kiamat adalah orang yang paling baik akhlaknya dan sebaik-baik kamu ialah orang yang paling baik terhadap keluarganya".


bahagiakanlah keluarga kita sebelum membahagiakan orang lain......:) 

miss you all~~ <3



Allah mencintai orang-orang yang selalu berjuang memperbaiki diri, keluarga dan masyarakat.....
syukran abah diatas segalanya...:)
my abah, Tengku Abd Rashid.


ibadah seorang ibu adalah modal bagi lahirnya anak-anak yang soleh yang akan menjadi benteng bagi ibubapanya kelak di akhirat....:)
may Allah bless you ummi....:) love u sangat2.... terima kasih kerana bersabar mendidik kami dan tanpa penat lelah mendoakan kami... <3
my ummi, NorSaadah...


my along, Tengku Muhammad Ashraf...
thanks atas nasihat dan perhatian yang diberikan atas diri ini....
insyaAllah, akan jaga diri nie leklok..;) dont worry k?? :)


my 2nd brother with my 4th sister....:)
thanks atas khidmat n penat lelah kamu selama ni my bro..... thanks krn bersabar melayani kami, adik2 perempuan ini....;)
my sis, terima kasih kerana lbih matang dariku...heheh.... mcm seorang kakak....thanks krn sentiasa mendengar luahan hatiku selama ini...:)
Tengku Muhammad Akram n Tengku Balqis.... <3


me n my 5th sister....
thanks kerana sentiasa menyokong kakak mu ini, dan sentiasa berkongsi minat yang sama....:)
i will pray for you to get a good result always..... luv u.....:)
Tengku Sarah.... <3


my 6th sister with Tengku Sarah.....
thanks kerana sentiasa menceriakan hidup kami semua.....kata2 mu membuatkan kami sentiasa berada dalam keadaan mood yang ceria...:) kamu yang pling aku rindui skrg....hhuhuhu...kata2 yg bleh menghilangkan stress semua org.....miss yerrr....
Tengku Hannah,...... <3


my little brother, Tengku Muhammad Afiq....
rajin2 belajar yerr....:) biar ummi gembira tgok apek..:)
seorang adik yang berkaliber sebagai seorang ketua pengawas, tp manja di rumah...;)
sangat menyayangi kakak2 nya kn?? :) walaupun nakal, tp hatinya lembut.... rindu kamu... <3


my little sister with Sarah.....:) berada di kampung kami....:)
seorang yang saaaangaaaaatttt manja...hehehe.... ummi tatang dia macam minyak yg pnuh..hee... sory, sbab ktaorg kakak2 n abg2 kamu rajin sgt nk mengusik.... tanpa kamu msti x ceria hdup kami..:)
muga menjadi seorang yang solehah besar nnti....:) jgn takut2 dah tau!! ;)
miss you Tengku Hajar my lovely sister....:)


me, Tengku Farhah.... anak ketiga dalam family...:)
bearda di bumi Urduni, Jordan.....
sambung belajar dalam Islamic Banking....:)
doa dari kamu semua....miss you all!!


with my bestfriend...Habibah Solehah..... <3
muga ukhuwah kita terus berkekalan.... jgn lupa, doaku sentiasa bersamamu..:)

MY FAMILY ALBUM....:)


khusyuk gler 2 org my brother ni mkn....:)


may Allah bless you all.....:)


kenangan kita bersama sblm ku terbang ke Jordan....:')


with my love ummi n abah...:)


cincin kami adik beradik.... thanks wan...:)


my wan tercintaaaaaaa.........:) rindu waaannnnn... :')


my sister....Balqis....:)

'keluarga yang dekat dengan Allah akan menjadi keluarga yang layak ditolong olehNya dalam setiap urusannnya..' may Allah bless us forever....:)

2 comments: